Meer cursussen die aansluiten bij de Cursus Blijvend Zelfvertrouwen

Naast de online cursus blijvend zelfvertrouwen zijn er een aantal andere cursussen, e cursussen en e-books die bijdragen aan een leuker, makkelijker, prettiger en bovenal gelukkiger leven. Op deze pagina vind je een overzicht met diverse onderwerpen die ook interessant voor kunnen zijn in jouw zoektocht naar een fijner leven. Uiteraard zijn deze cursussen gerelateerd aan de cursus blijvend zelfvertrouwen.

 

e Cursus ‘Nooit meer zorgen of stress’

Cursus nooit meer zorgen of stress - cursus blijvend zelfvertrouwen - onlinecursuszelfvertrouwen.nlWe leven in een tijd dat alles snel aan ons voorbij gaat. Alles om ons heen is en gaat gehaast, een blijvende crisis, geld zorgen en zelfs depressiviteit. Dit zorgt voor een hele hoop storing in ons hoofd en lijdt vaak tot stress of zelfs een burn-out. Dit moet je absoluut niet onderschatten. Dit kan ook jou overkomen! Door het volgen van deze cursus krijg je meer ontspanning, vertrouwen, vrijheid en energie en minder stress en zorgen. Ook zal je niet meer piekeren en ga je positiever denken.

 

Direct naar de cursus ‘Nooit Meer Zorgen of Stress’

 

e Cursus ‘Betere Relaties met Iedereen’

Cursus betere relaties met iedereen - cursus blijvend zelfvertrouwen - onlinecursuszelfvertrouwen.nlHet missen van zelfvertrouwen heeft ook invloed op je relatie en de relaties om je heen. Als je weinig of geen zelfvertrouwen hebt maak je moeilijk contact met de mensen om je heen, en is de relatie tussen jou en je partner ook niet zoals die zou moeten zijn. Dit kan uiteindelijk resulteren tot een scheiding. In deze cursus leer je oplossen van relatieproblemen, omgaan- en contact maken met mensen en de juiste mensen kiezen. Ook zal je mensen beter begrijpen en effectiever communiceren.

Direct naar de cursus ‘Betere Relaties met Iedereen’

 

e Cursus ‘Vind je Ideale Baan’

Cursus vind je ideale baan - onlinecursuszelfvertrouwen.nlDe meeste mensen die op deze website komen doen werk waar zij niet happy mee zijn. Hoe dit komt? Ook dit is terug te vinden bij het stukje “zelfvertrouwen” dat zij missen. De cursus ‘Vind je Ideale Baan’ begeleid jou hier stap voor stap bij en laat jou opnieuw je talenten ontdekken, welke baan echt bij jou past, hoe jij stopt met twijfelen, hoe jij van je hobby je werk kan maken en meer plezier en succes jij in je werk kunt hebben.

Direct naar de cursus ‘Vind je Ideale Baan’

 

e Cursus ‘Gelukkig zijn Gelukkig Blijven’

Cursus gelukkig zijn gelukkig blijven - onlinecursuszelfvertrouwenHeb jij je zelfvertrouwen weer terug? Of heb jij eindelijk weer die baan die bij je past en voel jij je weer gelukkig? Dan heb je waarschijnlijk onze ‘Cursus Blijvend Zelfvertrouwen’ of meerdere van onze andere cursussen gevolgd. Het is heel goed dat je deze keuze hebt gemaakt, maar het is misschien wel nog belangrijker om dit positief te houden. Om ook in de toekomst gelukkig te zijn en te blijven leer je stap voor stap in deze cursus hoe je meer tevredenheid, meer plezier en meer energie in je leven krijgt. Je leert van elk moment te genieten, je krijgt een positief gevoel en minder zorgen.

Direct naar de cursus ‘Gelukkig zijn Gelukkig Blijven’

 

Het ‘Sollicitatiebrief Handboek’

Sollicitatiebrief handboek - cursus blijvend zelfvertrouwen - onlinecursuszelfvertrouwen.nlWaarom staat dit handboek ertussen zou je misschien zeggen? Eigenlijk is de link heel eenvoudig. Wanneer je geen zelfvertrouwen hebt, dan kom je niet overtuigend over. Als er iets is waarbij je zelfvertrouwen moet uitstralen, dan is het tijdens een sollicitatie. Hier kun je wellicht nog hulp bij gebruiken. Het Sollicitatie Handboek is dan uitermate geschikt om jou hierbij te helpen. De afgelopen jaren zijn er vele duizenden werkzoekenden geweest die door deze cursus een uitstekende sollicitatie hebben neergezet en daardoor de baan hebben waar ze op hadden gehoopt. Klanten beoordelen het Sollicitatie Handboek op maar liefst een 9.8

Direct naar het ‘Sollicitatiebrief Handboek’

 

Het ‘Curriculum Vitae Handboek’

Het curriculum vitae handboek - onlinecursuszelfvertrouwen.nl

Naast het ‘Sollicitatiebrief Handboek’ is het ‘Curriculum Vitae’ ook zeer handig wanneer je (nog) niet helemaal zeker bent van jezelf en je hier wel wat hulp bij kunt gebruiken. Hierin vind je tientallen van de beste voorbeeld cv’s, cv analyses, trucs die recruiters gebruiken en essentiële cv elementen voor een positieve beoordeling. Extra: 2 Gratis bonussen en nog veel meer. Duizenden tevreden klanten zijn jou al voor gegaan en net zoals bij het Sollicitatiebrief handboek’ hebben klanten het ‘Curriculum Vitae Handboek’ beoordeelt op maar liefst een 9.8

Direct naar het ‘Curriculum Vitae Handboek’

 

‘Perfect Slapen in 7 Stappen’

Perfect slapen in 7 stappen - onlinecursuszelfvertrouwen.nlGeen zelfvertrouwen gaat vaak gepaard met slecht slapen. Omdat je veel maalt in je hoofd en veel zit te piekeren kun je je niet goed ontspannen waardoor je niet in slaap kan vallen of vaak wakker wordt ’s nachts. Het ‘Perfect Slapen in 7 Stappen’ plan brengt je gedachten tot rust, laat je hormonen meewerken aan een goede slaap, laat je dieper en vaster slapen en zorgt voor een perfecte biologische klok. Zorg dat je tot rust komt en weer uitgerust wakker wordt. Blijf hier niet mee rond lopen, slecht slapen kan grotere problemen met zich mee brengen als je hier (te) lang mee blijft lopen.

Direct naar het ‘Perfect Slapen in 7 Stappen’ plan