Maak je leven leuker en word gelukkiger met de cursus zelfvertrouwen en assertiviteit voor meer zelfvertrouwen en minder onzekerheid!

“Ontdek hoe jij, net als 10.000 voorgaande cursisten, jouw Zelfvertrouwen Gegarandeerd terug krijgt met de zelfvertrouwen cursus”

cursus zelfvertrouwen

“Duizenden tevreden cursisten hebben de cursus zelfvertrouwen al doorlopen, en met succes! Ik ben zo overtuigd dat de inzichten in deze cursus je gaan helpen, dat ik 30 dagen volledige garantie geef. Ik wil alleen maar tevreden klanten. Niet goed – geld terug! Je loopt dus geen enkel risico. De e-cursus blijvend zelfvertrouwen is een 100% doelgerichte cursus met een gegarandeerd eind resultaat voor iedereen. “Ga voor Meer Zelfvertrouwen… Gegarandeerd! En start nu met de cursus blijvend zelfvertrouwen”

E-Cursus Blijvend Zelfvertrouwen van Frank de Moei (Professionele life-coach, een expert in het begeleiden van mensen die snel én blijvend positieve veranderingen in hun leven willen creëren)

 

Is de cursus zelfvertrouwen iets voor mij?

Wat is de cursus zelfvertrouwen nou eigenlijk en is de cursus ook geschikt voor jou? Heb jij weinig of geen zelfvertrouwen, mis jij een stuk eigenwaarde of heb je last van piekeren en stress? Als jij jezelf hierin herkent, dan is de cursus absoluut aan te raden om te volgen. De cursus zelfvertrouwen is niet alleen geschikt voor volwassenen, maar ook voor kinderen. Een gemis aan zelfvertrouwen is heel erg vervelend en hier wil je natuurlijk vanaf! Logisch, want als je geen zelfvertrouwen hebt, dan zorgt dat voor vele moeilijke situaties, zowel in je privé leven als op je werk. Gelukkig kun je hier nu iets aan doen en kan ook jij, zoals vele duizenden anderen, je zelfvertrouwen vergroten. De e cursus zelfvertrouwen kent vele duizenden tevreden “ex- cursisten” die de cursus blijvend zelfvertrouwen stap voor stap hebben doorlopen en daardoor weer zelfverzekerd en gelukkig door het leven gaan. De cursus zelfvertrouwen geeft een gegarandeerd resultaat en wanneer je geen verbetering hebt binnen 30 dagen, dan stort ik het aankoop bedrag direct terug op je rekening, zo loop je geen enkel risico. Waarom ik dat doe? Omdat ik ervan overtuigd ben dat ook jij gegarandeerd je zelfvertrouwen vergroot door het volgen van de cursus blijvend zelfvertrouwen. De e-cursus blijvend zelfvertrouwen is met meer dan 10.000 tevreden cursisten niet voor niets dé nummer 1 als het gaat om zelfvertrouwen cursussen! Frank de Moei

Ik heb geen zelfvertrouwen, herken jij jezelf hierin:

zelfvertrouwen verhogenZelfvertrouwen online cursusJe bent niet tevreden met jezelf

Zelfvertrouwen online cursusJe bent altijd ingetogen

Zelfvertrouwen online cursusJe hebt geen eigenwaarde

Zelfvertrouwen online cursusJe hebt veel zelfkritiek

Zelfvertrouwen online cursusJe twijfelt altijd

Zelfvertrouwen online cursusJe denk altijd dat het jou niet lukt

Zelfvertrouwen online cursusJe bent onzeker in je werk en in wat je doet

Zelfvertrouwen online cursusJe bent onzeker in je relatie

Je zelfvertrouwen vergrote, wat krijg je ervoor terug:

zelfvertrouwen vergroten

zelfvertrouwen cursus

Meer eigenwaarde en weer respect voor jezelf hebben

zelfvertrouwen cursus

Versterken van vertrouwen van je eigen ik

zelfvertrouwen cursus

Geloven in je eigen kunnen

zelfvertrouwen cursusGeen harde zelfkritiek

zelfvertrouwen cursus

Goede respect voor wie jij bent en wat je doet

zelfvertrouwen cursus

Tevreden zijn over jezelf

zelfvertrouwen cursus

Goede zelfwaardering

zelfvertrouwen cursus

Geen twijfel meer over jezelf

DIRECT TOEGANG TOT DE CURSUS

Waar ben jij onzeker over?

Ben jij onzeker in je relatie, puur door het feit dat je geen zelfvertrouwen hebt? Je bent niet alleen onzeker over wie je bent, maar ook over wat je doet. Ben ik wel goed naar mijn partner toe, hoe denkt mijn partner eigenlijk over mij. De antwoorden die jij in gedachten tegen jezelf zegt, zijn bijna altijd negatief. Waarom is dat denk je? Omdat je geen zelfvertrouwen hebt! Op den duur gaat dit ten koste van je relatie en is er een grote kans dat je partner jou zal verlaten. Dit klinkt niet alleen heftig, het is ook heftig! Maar het feit is wel, dát het kan gebeuren…

Of kun je je niet 100% inzetten op je werk omdat je bang bent fouten te maken? Dat je iets zegt in het bijzijn van anderen en dat je niet weet hoe de rest daarop reageert. Misschien zeg je het niet op de manier zoals jouw collega dat zou doen. Of leg je iets uit wat helemaal niet blijkt te kloppen… in jouw ogen! Want in de meeste gevallen, doe jij iets net zo goed als een ander! Toch zie je dat niet wanneer je geen zelfvertrouwen hebt. Het kan ook zijn dat je werk doet wat je helemaal niet wilt doen. In dat geval is het belangrijk dat je op zoek gaat naar je ideale baan en gaat doen wat je wél leuk vindt.

Misschien ben of word je wel gepest. En misschien ben je 14 jaar, misschien wel 34 jaar? Vergis je niet, je wordt niet alleen gepest op jonge leeftijd. Mensen van alle leeftijden worden gepest, ongeacht de leeftijd, het doet wat met je en je wordt er onzeker van. Heeft je kind geen zelfvertrouwen, lees dan eens het artikel “Hoe krijg je meer zelfvertrouwen voor je kind?“. Wellicht dat je hier een of meerdere tips uit kunt halen die je kunt gebruiken om het zelfvertrouwen bij je kind te vergroten.

 

zelfvertrouwen cursus

Zelfverzekerd worden met de cursus zelfvertrouwen vergroten

De cursus blijvend zelfvertrouwen helpt jou je doel te bereiken. Niets is vervelender dan door het leven gaan zonder het hebben van zelfvertrouwen. Je leven is er veel minder leuk en echt een stuk moeilijker door. Uiteindelijk laat je kansen liggen. Kansen die jouw leven een positieve draai kunnen geven, waardoor je makkelijker en gelukkiger door het leven kan gaan. Denk hierbij eens aan de opleiding of de baan waarover je twijfelt. Niets is vervelender als onzekerheid. Zou jij nog steeds zo twijfelen nadat je de e cursus zelfvertrouwen hebt gedaan? NEE… absoluut niet!

Heb jij faal angst, geen vertrouwen in jezelf, of heb jij altijd kritiek op jezelf? Als jij je leven niet meer wilt laten bepalen door twijfel en een gebrek aan zelfvertrouwen, dan is de cursus zelfvertrouwen iets wat jij “moet” volgen. Stel jezelf de vraag “Hoe word ik zelfverzekerd?” en ga ermee aan de slag!

DIRECT TOEGANG TOT DE CURSUS

Wat ga je leren in de cursus zelfvertrouwen en assertiviteit?

cursus zelfvertrouwen onlineDe zelfvertrouwen cursus geeft je direct het beste inzicht hoe je meer zelfvertrouwen op kan bouwen. Met deze cursus bespaar je ontzettend veel tijd en energie omdat het terugwinnen van je zelfvertrouwen helemaal geen jaren hoeft te duren. Je wordt stap voor stap door dit proces begeleid. Duizenden tevreden cursisten zijn jou al voorgegaan. Zij hebben het geloof in zichzelf weer teruggevonden en kunnen zichzelf weer zijn.

Normaal doorloop je meerdere coaching sessies voor het ontwikkelen van je zelfvertrouwen. Elke cessie kost normaal € 95,- Omdat niet iedereen de tijd of het geld heeft om alle cessies van € 95,- te doorlopen, bied ik de cursus zelfvertrouwen voor een fractie van de prijs aan! Elke week, voor de duur van 12 weken, ontvang je van mij een e-mail die je informatie en inzicht geeft. In deze e-mails ontvang je vragen en opdrachten die je in staat stellen in de praktijk te oefenen zodat je direct het resultaat merkt en een sterk en blijvend zelfvertrouwen ontwikkelt. Zekerheid en kracht past daarna weer helemaal bij jou!

Wat ga je in de e-cursus blijvend zelfvertrouwen ontdekken?

     1. In het onderdeel ‘Analyseren’ ontdekken we wat zelfvertrouwen nou precies is, en waarom het de basis is voor een gelukkig leven

cursus zelfvertrouwen volwassenenbulletpointHoe denken mensen met zelfvertrouwen over zichzelf

bulletpointWat maakt mij uniek

bulletpointWat is de werkelijke reden van een gebrek aan zelfvertrouwen

bulletpointWelke invloed heeft zelfvertrouwen op mijn leven

bulletpointWat een gebrek aan zelfvertrouwen mij kost

bulletpointWat mijn beperkende gedachten zijn en hoe ik deze kan veranderen

bulletpointDat ik elke dag de keuze heb mijn oude gedachte los te laten en meer zelfvertrouwen te krijgen

 

     2. In het onderdeel ‘Ontdekken’ gaan we kijken hoe het gebrek aan zelfvertrouwen bij jou is ontstaan

cursus zelfvertrouwen volgenbulletpointWat is de invloed van mijn ouders, familie en vrienden op mijn zelfvertrouwen

bulletpointDat afhankelijkheid en vergelijking mijn zelfvertrouwen beïnvloedt

bulletpointVergelijk ik mezelf met een ideaal beeld

bulletpointWaarom mijn verleden niet hetzelfde is als mijn toekomst

bulletpointWat de oorzaak is van mijn verlegenheid, zelfkritiek en perfectionisme

bulletpointWat ik specifiek wil veranderen aan mezelf

bulletpointWat mijn sterke en zwakke punten zijn

 

     3. In het onderdeel ‘Creëren’ gaan we werken aan een sterk en blijvend zelfvertrouwen

cursus zelfvertrouwen vergrotenbulletpointHoe ik het initiatief in mijn leven terugneem

bulletpointHoe ik mezelf waardeer en onvoorwaardelijk accepteer

bulletpointHoe belangrijk ik ben in het leven van anderen

bulletpointHoe ik zelfkritiek en perfectionisme loslaat

bulletpointDe simpele truc waardoor ik elke dag trots op mezelf kan zijn

bulletpointHoe ik meer blijdschap en waardering in het leven creëer

bulletpointWaarom het zo belangrijk is voor je zelfvertrouwen om te doen wat je leuk vindt

bulletpointHoe ik meer op mijn gevoel en intuïtie vertrouw

bulletpointHoe ik trouw blijft aan mezelf en opkomt voor mijn mening

bulletpointHoe ik altijd mezelf kan blijven in elke omstandigheid

bulletpointHoe ik positief kan denken en leer om te gaan met complimenten

bulletpointHoe ik mijn doelen bereik en wat dat betekent voor mijn zelfvertrouwen

bulletpointHoe ik zelfvertrouwen in mijn relaties met anderen creëer

bulletpointHoe ik positieve controle krijgt over mijn leven

DIRECT TOEGANG TOT DE CURSUS

Frank de Moei: e-Cursus blijvend zelfvertrouwen ervaringenCursus zelfvertrouwen frank de moei

“Ik ben erg blij dat ik deze cursus ben tegengekomen. Ik zit al jaren met mezelf in de knoop omdat ik geen zelfvertrouwen heb. Ik vind de cursus erg fijn en het is prettig te doorlopen. Ik heb heel veel aan de cursus gehad en ik heb nu mijn zelfvertrouwen terug.”

Linda R. Utrecht

“Het grootste verschil wat ik hier ervaren heb is het gemak van de cursus en het volgen ervan in je eigen tijd. Je kunt zelf bepalen in welke snelheid je de cursus volgt. Louter positief”

Gerwin v/d W. Pijlze

“De cursus heeft mij enorm geholpen. Niet alleen mijn zelfvertrouwen is gestegen maar ook andere zaken als stress, spanning en negatieve gedachtes heb ik nu beter onder controle. En dit zelfs al in de 3e week van de cursus. Frank heeft mijn leven positief veranderd”

Gerdien v/d V. Boschenbroek

“Mijn moeder heeft de cursus zelfvertrouwen voor mij aangeschaft. Op school kon ik niet mee met de rest. Ik wist het vaak wel maar was te bang om een verkeerd antwoord te geven en ik was vaak onzeker hoe klasgenootjes over mij dachten. Nu heb ik geleerd hoe ik dit aan moet pakken en lukt het mij wel om de juiste dingen te doen. Dit is dan ook zeker merkbaar in mijn cijfers. Bedankt Frank!”

Annette B. Oudenbosch

“Van de verschillende cursussen die ik heb gevolgd, is dit de eerste cursus zelfvertrouwen die mij echt verder heeft geholpen. Het grootste voordeel vind ik dat ik de training online kon volgen wanneer het mij uit komt en dat je stap voor stap wordt begeleid door de cursus heen.”

Herman L. Winschoten

zelfvertrouwen cursus

 

Bestel je nu de e-cursus blijvend zelfvertrouwen, dan krijg je direct de volgende bonussen:

e-book inzicht in je kracht

Gratis Bonus #1: Het e-boek Inzicht in je Kracht!
(Waarde: € 25,–)

56 Pagina’s inspiratie over persoonlijke kracht en inzicht in verandering: Tien redenen waarom je doel nog niet is bereikt. De enige echte weg naar verandering. Meer inzicht in je uitdaging. Het geheim van een goede basis. Stel je succes niet langer uit. De drie beste tips voor een ontspannen leven. Pluk de dag. Positiever denken. Wat we eigenlijk willen. Creëer blijvend Zelfvertrouwen. De juiste mentaliteit voor succes. (En nog veel meer…)

 

e-book je bent prima zoals je bent

Gratis Bonus #2: Het e-boek Je bent prima zoals je bent!
(Waarde: € 25,–)

84 Pagina’s over zelfacceptatie, zelfrespect en zelfvertrouwen: Hoe kom je af van je onzekerheid? Van zelfkritiek naar zelfvertrouwen. Stop je schuldig te voelen! Waarom moet je zoveel van jezelf? Heb jij te hoge verwachtingen van jezelf? Meer begrip voor jezelf. Ik ben goed zoals ik ben! Helemaal jezelf zijn. Meer respect voor jezelf. Geef jezelf een compliment! Wees trots op jezelf. Gun jezelf het allerbeste. Een positief zelfbeeld ontwikkelen doe je zo. Test je zelfvertrouwen. 7 Mythen over zelfvertrouwen. Zelfvertrouwen nu! (En nog veel meer…)

 

e-book volg je eigen weg

Gratis Bonus #3: Het e-boek Volg je eigen weg.
(Waarde: € 25,–)

64 Pagina’s over doen wat je wilt, wat anderen ook zeggen: Kwetsbaar opstellen – goed of slecht? Ik wil veranderen, maar weet niet hoe. Werk aan je sterke punten niet je zwakke kanten. Waarom kan ik geen nee zeggen? Ben je egoïstisch als je voor jezelf kiest? Altijd aardig gevonden worden werkt niet. Ik wil geaccepteerd worden! Stop jezelf te vergelijken. Assertief worden. Zo overwin je verlegenheid. Doen wat je wilt – wat houd je tegen? (En nog veel meer…)

 

“Wat ga jij Slechts Tijdelijk krijgen voor €189,- €49,-?”

gratis cursus zelfvertrouwen

cursus zelfvertrouwen kind

De totale waarde van dit pakket is € 189,-
Bestel nu de cursus ‘Blijvend Zelfvertrouwen’
en je ontvangt het GEHELE PAKKET tijdelijk voor slechts
€ 49,-
Dat is omgerekend slechts € 0,63 per dag!

Ja, ik neem vandaag een eerste stap naar meer vertrouwen in mezelf
en schrijf me in voor de e-cursus ‘Blijvend Zelfvertrouwen’.
Ik maak gebruik van de gratis bonussen en krijg DIRECT toegang
tot bewezen coachingstechnieken die getoetst zijn in de praktijk!

cursus zelfvertrouwen en assertiviteit

 

P.S.1: Je ontvangt de cursus ‘Blijvend Zelfvertrouwen’ en de drie extra bonussen voor slechts € 49,- terwijl de normale prijs € 189,- is! Waar wacht je nog op?

P.S.2: Je krijgt een 30-dagen 100% geld terug garantie voor deze aanbieding. Op deze manier loop je geen enkel risico. Test alle ideeën, inzichten en technieken. Als je denkt dat het voor jou niet werkt, laat het me dan weten. Ik betaal je jouw investering direct terug!

P.S.3: Je kunt altijd contact opnemen als je vragen hebt over de e cursus zelfvertrouwen, zowel voor als na bestelling.