Disclaimer

https://www.onlinecursuszelfvertrouwen.nl bevat informatie over, en links naar websites van aanbieders cursussen zelfvertrouwen. De informatie wordt uitsluitend aangeboden voor het gemak van de gebruikers van deze website. https://www.onlinecursuszelfvertrouwen.nl heeft geen bemiddelende functie in het verkopen van deze manieren. Iedere transactie betreffende een verkoop is dan ook een zaak tussen aanbieder en klant. Tevens is opname op deze website nadrukkelijk niet bedoeld om een bepaalde mate van kwaliteit van de manieren te suggereren.

https://www.onlinecursuszelfvertrouwen.nl/ besteedt veel zorg aan de juistheid van de gegevens op deze website. Desondanks kan de juistheid en volledigheid van de informatie niet garanderen, omdat zij afhankelijk is van de gegevensverstrekking door organisatoren van de manieren om geld te verdienen. Derhalve kan https://www.onlinecursuszelfvertrouwen.nl/ niet aansprakelijk worden gesteld voor schade die zou kunnen ontstaan als gevolg van onjuistheden of onvolmaaktheden.

https://www.onlinecursuszelfvertrouwen.nl/ heeft geen controle over de juistheid en het actueel zijn van de websites waarnaar is gelinkt. Zij distantieert zich dan ook van de inhoud van de sites waarheen vanaf deze site links zijn gelegd. Tevens is zij niet aansprakelijk voor schade volgend uit het gebruik van de op gemelde links.

Geef een reactie