Hoe krijg je meer zelfvertrouwen

Hoe krijg je meer zelfvertrouwen? Heb jij een gebrek aan zelfvertrouwen, ben je niet zelfverzekerd of heb je geen eigenwaarde? Hieronder vind je 8 effectieve ‘hoe krijg je meer zelfvertrouwen tips’ die je zelf kunt toepassen.

Hoe krijg je meer zelfvertrouwen? Door iets te doen wat je eigenlijk niet durft of door iets te doen wat je normaal nooit zou doen. De eerste keer dat je dit doet, valt misschien niet mee. Toch is het belangrijk dat je stappen gaat ondernemen. Je hoeft absoluut niet bang te zijn. Weet je dat 99% van de mensen het niet eens door heeft dat jij iets doet wat je nog nooit eerder hebt gedaan? Ik heb 8 positieve zelfvertrouwen tips voor je opgeschreven die jou een beter, fijner, sterker en socialer persoon maken. Meer zelfvertrouwen betekend een gelukkiger leven!

Hoe krijg je meer zelfvertrouwen Tip 1 Zorg dat je voldoende beweegt en in vorm bent

Je uiterlijk is deels bepalend voor je zelfvertrouwen. Beweeg je regelmatig of ben je sportief bezig, dan zit je ook lekker in je vel. Omdat je lichaam er mooier en beter uit gaat zien, krijg je vanzelf meer zelfvertrouwen en voel je je zelfverzekerd. Stop met slecht eten en ga over op gezonde voeding. Ga geen dieet volgen, maar probeer gewoon gezonde voeding tot je te nemen. Je zal lekkerder in je vel zitten, aantrekkelijker zijn, zelfverzekerd overkomen en meer energie krijgen.

Tip 2 Wees dankbaar met wat je hebt

Zorg dat je positief denkt. Ga niet denken aan wat je niet hebt, maar wees gelukkig met wat je wél hebt. Je hebt meer dan je denkt en je hebt het beter dan je denkt. Kijk je alleen maar naar anderen, dan heb je het idee dat ze het allemaal beter hebben dan jou. Waarom dat is, is omdat je alleen het mooie en het beste wilt zien van wat anderen hebben.

e-cursus blijvend zelfvertrouwen

Tip 3 Laat merken dat jij er ook bent

Ga niet ergens in een hoekje zitten, maar meng je tussen je vrienden en “praat”! Je kunt je wel tussen vrienden familie of collega’s mengen, maar durf ook eens met hen te praten. Als je de hele dag of avond stil bent, dan merken ze dat op en zullen mensen naar je gaan staren, precies wat je niet wilt. Mensen vinden het ook al snel raar als je niets zegt. Stel je open en sociaal op, wees assertief, praat met een collega of maak een dolletje met een bekende. je zal merken dat mensen veel toleranter zijn dan je denkt.

Tip 4 Zorg dat je een juiste houding aanneemt

Dit is misschien wel de makkelijkste tip die ik je kan geven, loop rechtop en zit rechtop! Meer is het niet, moeilijker wordt het niet… Simpel toch? Dit kan iedereen en je kunt dit gelijk toepassen. Door rechtop te lopen straal je meer zelfvertrouwen uit, voel je je zekerder en kom je socialer over naar de mensen in je omgeving. Mensen zullen je ook serieuzer nemen en makkelijker contact met je maken.

hoe krijg je meer zelfvertrouwen

Tip 5 Onderneem dingen, ook als je er bang voor bent

Als je bang bent om iets te doen of iets te ondernemen, doe het dan juist! Dit zijn mooie kansen om je zelfvertrouwen te vergroten. Door iets te doen waar je bang voor bent, sta je boven je angst en overwin je je angst. Het kan iets groots zijn, maar het kan net zo goed om iets kleins gaan. Hoe vaker je het doet, hoe makkelijker het wordt en hoe meer zelfvertrouwen dat je krijgt.

DIRECT TOEGANG TOT DE CURSUS

Tip 6 Laat dingen los!

Heb je ergens spijt van? Heb je in het verleden iets gedaan waar je aan blijft denken? Had je sommige dingen liever anders gedaan? Schaam je je ergens voor? Laat het los! Deze dingen gebeuren nou eenmaal en het overkomt iedereen, niet alleen jou! Blijf hier niet over inzitten, maar kijk vooruit en maak andere, nieuwe, leuke keuzes.

Tip 7 Ben tevreden met wie je bent

Wees tevreden met jezelf, met wie je bent en met wat je doet. Ga niet zeggen dat je niet goed bent, dat je iets niet kan of dat een andere mooier is dan jou. Zeg dat je er goed uitziet, ben trots op wie je bent en met wat je hebt bereikt of wilt gaan bereiken.

Tip 8 Ga vooraan zitten

Waarom gaan we toch altijd zo ver mogelijk of in ieder geval op een ‘veilige afstand’ zitten als we ergens naartoe gaan. Ga eens vooraan zitten, wat houd je tegen? Probeer het gewoon eens. Het is heel eenvoudig, loop er gewoon naartoe en ga zitten. Het is echt niet moeilijk en jij kan het ook… Maar het voelt wel als een overwinning de je zelfvertrouwen vergroot ūüėČ

e cursus zefvertrouwenOok jij kan het zelfvertrouwen krijgen dat je altijd al hebt willen hebben!

Hoe krijg je meer zelfvertrouwen? Ik help je zo graag en zo goed als mogelijk met het vergroten van jouw zelfvertrouwen, maar soms heb je hier nou eenmaal wat meer hulp voor nodig dan alleen een aantal goede zelfvertrouwen tips. Dat geeft helemaal niets en het is niets om je voor te schamen. De e-cursus blijvend zelfvertrouwen van Frank de Moei zorgt ervoor dat je stap voor stap wordt begeleid naar een groter gevoel van zelfvertrouwen. Met de cursus zelfvertrouwen krijg je gegarandeerd resultaat en zal je er een makkelijker en gelukkiger leven voor terug krijgen. Wacht er niet mee, maar doe hier nu iets aan. Binnen enkele weken heb je al resultaat. Waar wacht je nog op? Je staat op het punt om permanent af te rekenen met je onzekerheid!

DIRECT TOEGANG TOT DE CURSUS

Nieuwsgierig naar meer Gratis Zelfvertrouwen Tips?

Zelfvertrouwen tips!

25 tips om meer zelfvertrouwen te krijgen