Hoe krijg ik meer zelfvertrouwenHoe krijg ik meer zelfvertrouwen? Als jij met die vraag rondloopt, dan weet je als geen ander hoe je leven kan veranderen op het moment dat je meer vertrouwen in jezelf hebt. Een leven zonder zelfvertrouwen gaat vaak gepaard met lastige, moeilijke en ongemakkelijke momenten en onzekerheid. Door je zelfvertrouwen te vergroten zal je leven een stuk leuker en makkelijker zijn. Je loopt niet meer tegen die ongemakkelijke momenten aan waar je dagelijks mee te maken hebt, maar je straalt nu weer zelfverzekerdheid uit!

Waarom kan ik geen zelfvertrouwen krijgen?

Om die vraag te kunnen beantwoorden, is het belangrijk dat je eerst naar jezelf kijkt en je jezelf afvraagt waar het fout gaat. Hoe kijk jij tegen jezelf aan en hoe kijk je aan tegen de dingen die je doet? Waar gaat het fout of waar loop je tegenaan? Wat zou je kunnen of moeten veranderen in je leven? Heeft het te maken met onzekerheid en met wélke onzekerheid dan? Misschien zijn er wel een heleboel punten waar je zelf al tegenaan loopt en waarvan je weet dat je die kunt en moet veranderen. Noteer ze voor jezelf en ga daar eerst mee aan de slag. Lees mijn zelfvertrouwen blog, pas mijn zelfvertrouwen tips toe, of als je zeker wilt zijn van een gegarandeerd resultaat, start dan met de cursus zelfvertrouwen. Zet de gedachte dat je geen zelfvertrouwen kunt krijgen uit je hoofd. Iedereen kan zijn of haar zelfvertrouwen vergroten, dus ook jij. De gedachte dat je geen zelfvertrouwen kunt krijgen, komt ook voort uit onzekerheid.

DIRECT TOEGANG TOT DE CURSUS

Wat is de oorzaak van weinig zelfvertrouwen?

Ieder mens is geboren met een flinke dosis zelfvertrouwen. Alleen door dingen die in je leven gebeurd zijn wordt het vertrouwen beïnvloed.Dit kan door je opvoeding komen, maar ook door bepaalde negatieve dingen die je hebt meegemaakt. Hierdoor ga je anders tegen jezelf aan kijken. Als je vaak iets geprobeerd hebt en het lukt niet dan zal je vertrouwen afnemen. Als je vaak hoort dat je iets niet kan, dan zal je zelfvertrouwen minder worden. Wordt altijd alles voor je gedaan en worden al je problemen altijd voor je weggenomen? Dan is dat het probleem! Wanneer je nu zelf voor zo’n situatie komt te staan en er is niemand om je te helpen, dan zal je het toch echt zelf op moeten lossen. Het probleem is… dat dat dus niet gaat omdat je het niet gewent bent zelf je problemen op te lossen of zelf een conflict aan te gaan. Zolang je hier niets aan verandert, blijf je hier tegenaan lopen en blijf je met dit probleem zitten.

Hoe krijg ik meer zelfvertrouwen?

Wees dankbaar met wat je hebt, niet met wat je niet hebt en ben gelukkig met wie je bent. Dit zijn twee hele simpele zinnen die een groot verschil kunnen maken in iemands leven. Maar hoe krijg ik meer zelfvertrouwen? Het eerste wat je kunt doen, is je lijstje erbij pakken waarop je de punten hebt genoteerd waar je tegenaan loopt. Je kunt dan op deze website hulp vinden door middel van onze blog artikelen te bekijken. Ook kun je kijken of er handige zelfvertrouwen tips tussen staan die jou kunnen helpen bij je probleem. Door gewoon te doen kom je meestal al een heel eind. Het is de enige manier om jouw zelfvertrouwen weer terug te krijgen. Je zal echt aan jezelf moeten gaan werken. Wil je je zelfvertrouwen stap voor stap vergroten? Volg dan de cursus zelfvertrouwen. Binnen enkele weken zal je gegarandeerd een positief resultaat merken. In de e-cursus blijvend zelfvertrouwen leer je stap voor stap, onder leiding van Frank de Moei, hoe jij je zelfvertrouwen gaat vergroten.

DIRECT TOEGANG TOT DE CURSUS