Over ons

Na een lange zoektocht van een cursus zelfvertrouwen naar waarde en een cursus die daadwerkelijk helpt hebben wij deze website opgericht. Veel cursussen dragen niet bij aan een beter zelfvertrouwen, maar zijn opgezet puur uit commercieel belang. Om hier duidelijkheid aan te geven en te zorgen dat er een cursus is die wel helpt is de website www.onlinecursuszelfvertrouwen.nl ontstaan.

Meer dan dat

Er is sterk gekeken naar een cursus met een lage drempel. Hiervoor is de keuze op een online cursus gevallen. Bijna alle deelnemers ervaren dit als positief, vandaar dat er voor de online manier is gekozen. Het grootste probleem is voor veel mensen de tijd en het geld voor een cursus om zijn of haar zelfvertrouwen te vergroten. Op deze manier volg je een cursus in de tijd dat het je zelf uit komt. Je bent immers niet gebonden aan zaken als een locatie of een afspraak. Ook betaal je slechts een fractie van wat je normaal kwijt bent, voor € 49,- kun je de e cursus volgen.

Het volgen en dan?

Als je de cursus volgt kun je alles op je eigen tijd in plannen en uitvoeren. De tijd die je eraan besteed is ook zelf uit te plannen. De meeste deelnemers ijn na 6 weken door het programma heen. Naast de cursus blijft het stuk begeleiding voort bestaan. Dit zorgt ervoor dat je tijdens en na de cursus altijd terug kunt vallen op je begeleiding. Dit ervaren veel mensen als niet nodig, maar vinden het fijn dat er een terugval basis is.

Dit is de reden van ons

De reden van deze website is een cursus zelfvertrouwen geven die resultaat gericht is, eenvoudig is te volgen en zorgt voor een vriendelijke en plezierige manier van volgen de cursus.

Klik hier voor de inhoud van de cursus zelfvertrouwen

Geef een reactie